Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 maart 2006

Zes bomen geplant; nog 2.994 te gaan!


In het kader van nationale boomplantdag hebben de kinderen uit groep 7 van de Andreasschool hun steentje bijgedragen aan een groener Teylingen. Nadat de wethouder Margo van de Fliert de eerste spa in de grond had gezet, gingen de kinderen enthousiast aan de slag om de zes Elzen te planten. Het was een kwartiertje hard werken, maar vervolgens stonden de bomen er prachtig en kaarsrecht bij.

De wethouder sprak haar wens uit dat er de komende jaren nog heel wat groen bijkomt in Voorhout. De kinderen kregen na afloop ook wat groens als cadeau: een appel en een vetplantje.