Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 mei 2006

Profile Warmerdam verhuist naar Herenstraat

Voorhout - Profile Warmerdam groeide op de vestiging aan de Jacoba van Beierenlaan uit haar jasje. De fietsspecialist was al enkele jaren op zoek naar een geschikte locatie. De perfecte gelegenheid om zich in de Herenstraat te vestigen, kwam door het feit dat vier aaneengelegen winkels hun deuren sloten. Dit geeft voor Profile Warmerdam de mogelijkheid om zowel de winkel als de werkplaats op een locatie te hebben.

door Joep Derksen

De eigenaar, André van de Reep, is erg blij met de nieuwe locatie. “Het is een moderne winkel met ernaast onze werkplaats. We verkopen in Voorhout de normale fietsen, maar ook racefietsen en ATB fietsen. ATB staat voor All Terrain Bikes: fietsen dus die geschikt zijn voor ieder terrein.”

Vijftien jaar geleden begon Profile Warmerdam met een winkel in Voorhout. Vijf jaar later werd een vestiging geopend in Sassenheim, waar uitsluitend de gewone fietsen worden verkocht. In 2001 kwam er een derde vestiging bij en wel in Warmond: hier worden veel vrijetijds fietsen aangeboden. Momenteel werken circa 16 mensen bij het bedrijf.

De verhuizing is razendsnel gegaan. In een tijdsbestek van slechts twee dagen zijn de gehele werkplaats en winkel verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Herenstraat. André: “Nu merk je dat je onmisbaar bent voor veel mensen. Als iemand een lekke band heeft en deze niet kan repareren, dan zit deze persoon wel twee dagen zonder fiets. Vandaar ook dat we de verhuizing in zo’n kort tijdsbestek hebben uitgevoerd.”

De officiële opening van de winkel zal op 26 en 27 mei plaatsvinden. De fietsspecialist ziet het helemaal zitten aan de Herenstraat: “Dit winkelcentrumpje is eigenlijk helemaal vol en dat is aantrekkelijk. Het spoor is altijd lastig, maar als je als ondernemer actief bent, dan trek je ook meer klandizie. In verband met onze opening half mei organiseren we een flinke actie met speciale aanbiedingen.

Wij zijn zeer tevreden met de snelheid waarmee de gemeente bepaalde zaken heeft opgepakt. Van onze kant willen we ook dat onze klanten tevreden zijn. En als dat zo is, dan zijn wij een aanwinst voor de Herenstraat.”