Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 mei 2006

VVD Teylingen de straat op


Teylingen – De mensen zeggen het iedere vier jaar weer: de politici zie je alleen maar zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen. De VVD Teylingen heeft zich dat aangetrokken, zo vertelt Bob Keeven, gemeenteraadslid. “We zijn van plan om een keer per kwartaal de straat op te gaan en zo te horen wat de mensen bezig houdt.”

Afgelopen zaterdag bezochten de wethouders en raadsleden Warmond, Voorhout en Sassenheim. Een van de voorbijgangers die een folder in de handen gedrukt kreeg, kon het initiatief wel waarderen: “Ik vind het wel wat hebben. Het is vrij vroeg voor de volgende verkiezingen, maar ze zijn zo weer onder de mensen.”