Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 juni 2006

Oranje viert hoogtij in Teylingen
Niet alleen kleuren de straten oranje, in Warmond valt er ook een centje te verdienen met het versieren van de weg. In het kader van de Kaagweek organiseert de Vereniging tot Viering van Warmonds Feesten een wedstrijd. De mooist versierde straat in Warmond ontvangt € 250,-. Mensen die willen meedingen naar dit bedrag kunnen een email sturen aan Rob van der Meij:
rob.v.d.meij@wanadoo.nl, met vermelding van de deelnemende huisnummers in uw straat, uw naam en contactgegevens. Aanstaande zondag zal de prijsuitreiking zijn in het park in Warmond. Straten in Voorhout en Sassenheim komen niet in aanmerking voor deze wedstrijd. De Zandslootkade in Sassenheim zou anders hoge ogen gescoord kunnen hebben. De buren hebben niet alleen de straat, maar ook de vaart versiert in hun ondersteuning van het Nederlands elftal.

Nieuwsblad Teylingen dankt u voor uw enthousiasme uw straat aan te melden. Helaas hebben we een selectie moeten maken en kunnen we niet alle foto’s plaatsen.

(foto’s + tekst: Joep Derksen)