Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juni 2006

Sloop Agnes begint op 26 juni

Voorhout - De kogel is door de kerk: de sloophamer gaat door de Agnes vanaf 26 juni aanstaande. De heer Jaap Zwart, Algemeen Directeur van projectontwikkelaar Timpaan, kon dit nieuwtje vertellen op de bijeenkomst voor geïnteresseerde kopers afgelopen zaterdag

door Joep Derksen

Zwart: “De gemeente Teylingen is er ook voorstander van dat de sloop van het gebouw zo snel mogelijk zal beginnen. Er worden momenteel zoveel vernielingen aangericht door baldadige jongeren in dit pand, dat het niet verantwoord is veel langer te wachten met de afbraak. Wij maken ons met name zorgen over de jongste kinderen die, met hun ouders, dagelijks langs de Agnes lopen. Timpaan heeft hekken rond de Agnes geplaatst, maar deze zijn al drie keer omver geduwd.

Jonge kinderen vinden alles interessant en voor je het weet lopen ze naar de Agnes. Er ligt nu zoveel glas op de grond, dat we niet het risico willen lopen dat er wat met zo’n kleintje gebeurt.