Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 juli 2006

Botenbeurs voor mensen met goed gevulde beurs

Warmond – Afgelopen weekend organiseerden Onno Laarhoven en Michiel den Ouden van Long Island Yachts de eerste exclusieve botenbeurs bij de Kaagsociëteit. Twee maanden geleden kwamen ze op dit idee en tientallen telefoontjes en mailtjes later was het evenement een feit.

door Joep Derksen

Onder het genot van een hapje en een drankje liepen de bezoekers over de dekken van de schepen heen en weer. De goedkoopste versie kon voor € 65.000 van eigenaar verwisselen en voor de Riffler moest circa € 350.000,- betaald worden. Inclusief afleverkosten, dat wel.

Laarhoven is zeer enthousiast over het resultaat. “We wilden zoveel mogelijk zakelijke klanten bereiken: oude en nieuwe. Dit weekend zijn honderden mensen langsgekomen en ze konden genieten van de 18 luxe boten, de muziek en de relaxte sfeer. Als het aan mij ligt, dan organiseren we dit festijn volgend jaar weer, maar dan wellicht het weekend voor de natte Kaagweek. Ook gaan we dan zorgen voor nog meer uitstraling en een betere aankleding.”