Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juli 2006

Bouw ING locatie van start

Voorhout – Over anderhalf jaar zal er een supermarkt staan op het grasveld bij het Raadhuisplein. Ook zullen parkeerplaatsen en 24 appartementen onderdeel worden van het uitzicht. De gemeente Teylingen heeft alle benodigde bouwvergunningen verstrekt en deze week begonnen de bouwwerkzaamheden voor dit project van ING Real Estate. Het was afgelopen weekend dan ook de laatste keer dat er gepicknickt kon worden op het veldje.

Vanaf 21 augustus wordt er drie weken lang geheid. Het bouwverkeer rijdt zolang de werkzaamheden duren via de Schoutenlaan en het Raadhuisplein naar het terrein. Kerkzicht zal overigens nog gewoon bereikbaar blijven voor fietsers en voetgangers.