Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 augustus 2006

Motorrijder gewond bij aanrijding

Voorhout – Op de Jacoba van Beierenweg is op zaterdagmiddag 5 augustus een motorrijder onderuit gegaan. Een bewoonster van een van de huizen reed met haar auto achteruit de afrit af de weg op.
De bestuurder van de motor kon de auto die de weg opdraaide niet meer ontwijken en ging onderuit. De 47-jarige man schoof met motor en al de berm in. Hij is met bekkenklachten naar het LUMC ziekenhuis gebracht, waar foto’s gemaakt werden. Omdat de automobilist en de motorrijder verschillende versies van het gebeurde hadden, heeft de politie een sporenonderzoek gehouden om achter de ware toedracht van het incident te komen. De Jacoba van Beierenweg was hierdoor ruim een uur afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer.