Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 augustus 2006

Teylingen dwarsboomt plannen voor aanduiding recreatieroutes

Lisse – Holland Rijnland, een samenwerkingsorgaan van 23 gemeenten in de regio, had het plan opgevat een systeem te realiseren om wandel-, fiets- en vaarroutes aan te duiden. In eerste instantie waren alle gemeenten bereid mee te betalen aan het invoeren hiervan.

De gemeente Teylingen heeft echter laten doorschemeren dat ze, vanwege de financiële situatie, wellicht geen geld wil uitgeven voor dit plan. Hierdoor komt het hele idee op losse schroeven te staan. Het college van burgemeester en wethouders van Lisse reageerde dinsdag 8 augustus op de negatieve ontwikkelingen: ‘De kracht van Holland Rijnland is de kracht van het collectief. Als één gemeente niet meedoet aan een plan, dan vallen de anderen ook af.’