Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 december 2006

Aanrijding op Oosthoutlaan

Voorhout – Op maandag tegen het middaguur vond een aanrijding plaats op de Oosthoutlaan, ter hoogte van de Bloemenschans. De chauffeur van een personenauto, een Noordwijkse vrouw van 42 jaar, reed vanaf de Bloemenschans rechtsaf de Oosthoutlaan op.

Waarschijnlijk door de laaghangende zon zag ze niet op tijd dat een bestelbusje van een lokale supermarkt stopte voor een zebrapad waar een voetganger overstak. Ze reed dit busje van achteren aan. De 55-jarige Voorhouter die het busje bestuurde had geen lichamelijk letsel.

De gehele voorkant van de zwarte personenwagen echter zat in elkaar en de bestuurster klaagde over pijn op de borst, in de nek en de rug. Ambulancepersoneel onderzocht de ongelukkige automobiliste en ze is voor nadere controle meegenomen naar het LUMC. De auto zelf is weggesleept en de politie handelt het ongeval verder af.