Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 december 2006

Alle partijen willen betere parkeersituatie Ter Specke

Lisse – Alle politieke partijen waren het roerend eens tijdens de raadsvergadering van 14 december. De verkeersveiligheid in de omgeving van de Spekkelaan moet verbeterd worden door aanpak van de parkeerproblematiek op sportpark Ter Specke. De parkeerruimte moet op een efficiënte manier heringericht worden en wellicht behoord uitbreiding van de beschikbare parkeervoorziening ook tot de mogelijkheden.

Joep Derksen

Tijdens de behandeling van de nota Impuls Verkeersveiligheid was Ad van Zelst, Nieuw Lisse, groot voorstander om de parkeerproblematiek aan te pakken. Hij vatte de problematiek kernachtig samen: ‘Tijdens een voetbalwedstrijd van FC Lisse wordt regelmatig geparkeerd op de Spekkelaan en dat draagt bij aan de verkeersonveiligheid op die locatie.’ De andere partijen waren het hier volledig mee eens en legden het amendement voor aan wethouder Guus Mesman.

Hij had geen moeite met dit amendement: De verkeersproblematiek bij Ter Specke is een integraal onderdeel van de verkeersveiligheid, maar is tegelijkertijd meer een capaciteitsprobleem. Ik wil hier zeker naar kijken.’