Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 december 2006

Boerhaavegroep eert Oranje Vereniging Voorhout met Orangeroom

Voorhout – Vorig jaar heeft de scouting Boerhaavegroep een eigen clubhuis gekregen. Omdat dit een hele investering is, kwamen de leden van de scouting op het lumineuze idee om de vierkante meters te laten sponsoren. Vele tientallen mensen zijn zo ‘eigenaar’ van een metertje clubhuis geworden. De Oranje Vereniging Voorhout (OVV), die regelmatig met de scouting samenwerkt bij het organiseren van feestelijke evenementen, heeft niet minder dan 47 m2 gesponsord. Genoeg voor een hele kamer.
Deze kamer kreeg dan ook een speciale naam: de Orangeroom. Marcel Floor, groepsbestuurslid van de Boerhaavegroep, nodigde het bestuur van de OVV uit om de Orangeroom officieel te openen. Hans Dierdorp en Kees van Velzen, de voormalige en huidige voorzitter van de OVV, haalden de Nederlandse vlag voor de deur weg, waardoor de naam onthuld werd en stapten als eersten van de bestuursleden naar binnen. Het bier vloeide rijkelijk kort daarna en alle aanwezigen maakten het nog erg gezellig.