Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2007

Bruidsbeurs geeft kijkje in de wereld van bruiloften

Lisse - Voor de derde keer wordt de Bruidsbeurs gehouden en medeorganisator Bastiaan Ronkes verwacht een record aantal bezoekers. Toekomstige bruidsparen kunnen een keur aan geselecteerde bedrijven uit de Bollenstreek bekijken. Ondernemingen die actief zijn in de lingerie, patisserie, give-aways, auto’s, drukkerij, partycentrum en fotografie. Ook is er een liveband aanwezig, die de bezoekers in de juiste sfeer brengt.
De entree is gratis en de bezoekers worden verwelkomd met koffie, thee, of een frisdrankje, petitfourtjes en hapjes. Lopend tussen de stands kunnen de voorbeelden van producten bekeken worden. Ook staan er vitrines met juwelen, boeken, demokaarten en zijn tafels opgedekt. Ronkes: ‘De lingerie kan direct gepast worden, want er staan pashokjes klaar!’

Trouwbox
Ook wordt op de beurs twee keer een fictief huwelijk aangegaan. Het Huys Dever heeft een trouwzaal waar dit zal plaatsvinden en de verloofde stelletjes krijgen zo een idee hoe een bruiloft in zijn werk gaat. Als speciale verrassing kunnen de bezoekers de gratis trouwbox aanvragen. Op de beurs zelf kan bekeken worden wat er zoal in die trouwbox zit.

De Bruidsbeurs vindt plaats op zaterdag 31 maart en zondag 1 april, van 12:00 – 17:00 uur, bij ’t Huys Dever, Heereweg 349a in Lisse. Voor meer informatie:
www.bruidsbeurslisse.nl.