Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2007

Doorsteek in centrum blijft dicht

Lisse – Sinds 15 februari hebben omwonenden en naastgelegen bedrijven last van de bouwwerkzaamheden van Kanaalstraat 64, de voormalige Chinees ‘Tong Ah’. De gemeente ontving klachten dat de afzettingen niet conform de regels waren geplaatst en dat de doorsteek tussen het Hoogvliet parkeerterrein en de Kanaalstraat afgesloten is.
Het bouwbedrijf Horsman & Co. biedt haar excuses aan voor het ongemak en gekeken naar alternatieven. De gemeente Lisse heeft de situatie ook in ogenschouw genomen en is tot de slotsom gekomen dat de huidige tijdelijke afsluiting in stand kan blijven, mede in verband met de veiligheid van wandelaars. In een gezamenlijk opgestelde brief schrijven de gemeente en Horsman: ‘Een redelijk alternatief om de Kanaalstraat te bereiken is te lopen van het parkeerterrein via de Kapelstraat.’