Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 maart 2007

Max is beste jeugddarter van Voorhout

Voorhout – Het eerste regionale toernooi in @hok werd vorige week dinsdag georganiseerd. Zes jeugdige spelers kwamen naar het darttoernooi om te strijden voor een plaats voor de regionale finale. Stuk voor stuk waren ze ervan overtuigd dat ze gingen winnen, maar de uiteindelijke winnaar was Max (13). Na de voorrondes versloeg hij Rens (11) in een dart-off met 3 – 0. Beiden gaan naar de finale in jongerencentrum Fascinus en Max ontving de bokaal voor beste speler van Voorhout.
Het darttoernooi was een voorronde voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar. Zes jongerencentra uit de Bollenstreek staan in het teken van darten en doen mee aan dit toernooi. Vanuit ieder jongerencentrum gaan de beste deelnemers door naar de finale, die op 24 maart wordt gehouden in jongerencentrum Fascinus in Sassenheim. Er vallen ook prijzen te winnen, zoals een dartpijlenset, een dartboard en een luxe-set dartboard, respectievelijk de 3de, 2de en 1ste prijs.

De jongerencentra die meedoen zijn: Fascinus te Sassenheim(voorronde 13 maart en finale 24 maart), Generation te Warmond, @hok in Voorhout, Magnifiosi te Lisse, X-out in Noordwijkerhout, ’t Hok te Rijnsburg.