Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2007

Ambtelijke reorganisatie

LISSE – De reorganisatie van de ambtelijke organisatie dreigt vertraging op te lopen. Wethouder Jan Kippers (CDA) verzocht de gemeenteraad namens de stuurgroep Reorganisatie vorige week vrijdag om uitstel.


Kippers schreef in een email aan de gemeenteraadsleden onder meer: ‘Bij behandeling van het rapport "Organisatieveranderingen gemeente Lisse" bleek dat er dermate veel wijzigingen doorgevoerd zijn ten opzichte van de versie die jullie in bezit hebben dat daarmee een grote wissel zou worden getrokken op jullie bevattingsvermogen als voorbereiding. Bovendien heeft het college nog geen formeel besluit genomen over dit rapport voor wat betreft de richting. Het lijkt wenselijk dat het college dit doet voordat de raad hier over spreekt.’