Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juni 2007

Openbaar met 'buren' praten

LISSE - De gemeenten Hillegom en Noordwijkerhout wilden dinsdag 19 juni een besloten werkconferentie met Lisse houden. Tijdens de vergadering van het raadspresidium, maandag 4 juni, gaven drie van de zes leden aan, dat zij niet aanwezig zullen zijn in het geval van die opzet sprake is.
Volgens een gemeentelijk woordvoerder waren dat de fractievoorzitters Ad van Zelst (Nieuw Lisse), Cees Verburg (D66) en Willem Loos (VVD). 'Van de PvdA was niemand aanwezig in het presidium, maar Paula van Elburg heeft mij later gemeld dat ook haar fractie in geval van beslotenheid niet aanwezig zal zijn.'
Het college van burgemeester en wethouders pikte deze boodschap op en bracht die over aan de stuurgroep HLN (wat staat voor Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout).