Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 augustus 2007

Fietspad Ringvaartdijk

LISSE – Een verkeersveilig fietspad realiseren over het bedrijventerrein Meer en Duin en de Ringvaartdijk, tussen de Heereweg en het Fioretti College. Om dit voor elkaar te krijgen, stelt wethouder Bas Brekelmans (VVD) een krediet van 210.000 euro beschikbaar.

De wethouder legt uit: ‘Dit fietspad is een wens die er al langer ligt, zodat de scholieren over de dijk kunnen fietsen. Er zitten nog wat haken en ogen aan waar we goed naar moeten kijken. Er moet dan namelijk ook een brug over de Zandsloot komen en wellicht moet er een apart fietsgedeelte komen op het weggedeelte door Meer en Duin.’ Gaan fietsers en vrachtwagens goed samen? ‘Dat is een van de onderdelen die we verder gaan uitzoeken’, antwoordt Brekelmans.

1 Comments:

At 5:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Fantastisch! Een fietspad die je route kan verkorten, zodat je eerder geneigd bent om toch de fiets te pakken in plaats van de auto. Dat houd je gezond en fit.
Ondanks dat mijn tijd op het Fioretti alweer 30 jaar geleden is, zal ik toch veel gebruik gaan maken van het fietspad Ringvaartdijk met Fiets4Fit.

 

Een reactie posten

<< Home