Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 augustus 2007

Tutti-a-Tavola wil franchise opzetten

VOORHOUT – Bert Pilaszek heeft alle sceptici gelogenstraft, want zijn Italiaanse delicatessenzaak Tutti-a-Tavola gaat binnenkort het derde jaar van haar bestaan in. Zijn concept van speciale kwaliteitsproducten in een tot in de puntjes verzorgde winkel slaat zelfs zozeer aan, dat Pilaszek serieuze plannen heeft om een franchiseregeling op te zetten. “Het concept van een franchisepakket heb ik al vastgelegd en ligt klaar om uit te rollen.”

Door Joep Derksen

Pilaszek legt uit: “In feite is het simpel: als zaak hebben we een succesvol concept, waarbij we gebruik maken van een combinatie aan kleuren in de winkel en unieke producten. De investering die mensen plegen om in de franchise te participeren is nihil, want we vragen geen aanmeldingskosten, slechts een klein percentage over de inkoop. Hiervoor in de plaats krijgen de winkels kwaliteitsondersteuning, advies en een grote knowhow op het gebied van de inkoop. Mensen die interesse hebben, kunnen contact met ons opnemen.”

De afgelopen drie weken is Pilaszek naar Italië en Duitsland gegaan om nieuwe unieke producten op te sporen. Op 22 augustus opent Tutti-a-Tavola haar deuren weer en kunnen de klanten kennis maken met onder meer Raffaelli. “Deze productenreeks is een vorm van kunst in kwaliteit en uitstraling en reflecteert de visie van ons bedrijf: we zoeken en vinden unieke producten, want alleen dan ben je een echte delicatessenwinkel.” Voor de kinderen zijn er nu de ‘Pinocchiotjes: koekjes met ‘leugentjes’ erin, maar ook is er olijfolie in handgeblazen flessen. “Alleen die flessen al zijn een kunstvorm en ze kunnen na gebruik ook decoratief in de kamer staan”, zo geeft de eigenaar aan. Hij besluit: “De mensen kunnen zich vanaf 22 augustus ook weer inschrijven voor de populaire wijnproeverijen en olijfolieproeverijen.”