Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 september 2007

Plan Huis ter Duin voor permanent strandpaviljoen

NOORDWIJK – Huis ter Duin wil na de afronding van de kustversterking een vaste locatie bouwen op het strand voor het hotel, dat het hele jaar geopend kan zijn. Commercieel directeur Stephan Stokkermans: “We hebben de plannen hiervoor al ingediend: een vaste plek op het strand voegt meer toe aan de dienstverlening van Huis ter Duin.”

Met de kustversterking komt er voor het Grand Hotel Huis ter Duin een extra strandstrook van 15 meter bij. “Dit is een goede mogelijkheid om te kunnen excelleren in een vaste locatie op het strand. Wanneer er bijvoorbeeld een congres is, terwijl het weer niet zo meewerkt, kunnen mensen dan wel op het strand eten, drinken en genieten”, aldus Stokkermans.