Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 september 2007

Seniorenbus start in 2008

LISSE - Marti Wassenaar, sociaal cultureel werker van de SWOL (Stichting Welzijn Ouderen Lisse) reageert op het nieuws dat de gemeenteraad haar goedkeuring heeft gegeven aan de invoering van de Seniorenbus.
‘Dit is een initiatief waar SWOL uitvoering aan gaat geven. Het is een heel goed project om mensen tegen een lage prijs te vervoeren op het moment dat men van A naar B wilt, zonder lange wachtlijsten. De Seniorenbus is echt iets wat de ouderen graag wensen, en we zijn erg blij met het feit dat de gemeente de Seniorenbus gehonoreerd heeft. De Seniorenbus gaat nu ter uitvoering en het streven is om deze begin volgend jaar te laten rijden. Ik kan echter niet precies zeggen welke maand of dag. We zullen er alles aan doen dit project zo goed mogelijk uit te voeren. Vooralsnog hebben we voldoende vrijwilligers om de Seniorenbus te bemensen, want de wervingsactie die we eerder dit jaar hebben ingezet heeft een groot aantal enthousiaste reacties opgeleverd.’