Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 september 2007

Verbouwing gemeentehuis

LISSE – Het college van burgemeester en wethouders heeft een bouwvergunning verleend om het gemeentehuis aan de Heereweg 254 grondig intern te verbouwen. De verbouwing zelf zal plaatsvinden van 1 oktober tot 1 januari.

Wethouder Guus Mesman (PvdA) grapte: ‘We hebben onszelf de bouwvergunning verleend.’ Hij vervolgt: ‘We proberen er voor te zorgen dat de burgers zo min mogelijk last hebben. Gedurende de verbouwing zijn de loketten van burgerzaken gevestigd in de oude loketten van de sociale dienst: zo hebben we drie bespreekkamertjes. Natuurlijk kan er altijd sprake zijn van een stukje ongemak, maar we schermen alles zoveel mogelijk af. Na deze verbouwing wordt alles mooier en beter.’ De kosten voor de verbouwing bedragen 150.000 euro: de naam van de aannemer is tot op heden nog niet bekend gemaakt.