Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 oktober 2007

Verse kleindochter bij Plus

TEYLINGEN – Met de komst van Elisa Jasmijn, die op 3 september geboren is, zijn er vier generaties sterke vrouwen bij wie het ondernemen in het bloed zit. Overgrootmoeder Maria Tukker (83), Ada van Dijk (53) en Jacqueline de Groot (30) zijn “dolgelukkig” over de komst van Jacqueline’s dochter.

De blije moeder vertelt: “Iedereen zei dat het een jongetje zou worden, maar op de operatietafel kwamen mijn man Raymond en ik er pas achter dat het een meisje was. Ze is helemaal gezond en alles zit erop en eraan. Ze is al heel wijs voor haar leeftijd, kijkt de wereld in met haar ogen wijd open en ze slaapt nu al bijna de hele nacht door. Dit weekend heeft ze zelfs voor het eerst gelachen!”

Ada kijkt vol trots naar haar eerste kleindochter: “Het is heel bijzonder als je je eigen kind met haar kind ziet. Elisa is een pittig kind en hier zit de toekomstige directeur van de Plus!” Voordat Elisa naar haar Nijntjekamer wordt gebracht, wordt nog een serie foto’s gemaakt. De overgrootmoeder geniet ook intens van haar 13de achterkleinkind: “Het is een bijzonder kind en dat is ze!”