Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 december 2007

Donatie aan hospice

VOORHOUT – Voor het eerst organiseerde Coastline, bekend van de hottubs, een open huis, waarbij de directie 20 euro betaalde aan het Hospice voor eenieder die op zondag 16 december de zaak visiteerde. Tegelijkertijd konden de zakenrelaties een bedrag van 250 euro winnen, wanneer het plastic eendje dat zij meegenomen hadden uit een grote bak met water werd gevist.

Bert en Adrie Hogervorst uit Noordwijk waren de gelukkigen. Mede-eigenaar Jacqueline Warmerdam legt uit: “Het open huis houden we ieder jaar, maar dit jaar koppelen we er ook een goed doel aan vast. Het hospice sprak ons in dat kader erg aan. We betalen aan het Hospice voor iedere bezoeker die vandaag komt een bedrag van 20 euro en zelf mogen de mensen natuurlijk ook bijdragen. We hebben 160 mensen uitgenodigd, dus wie weet wat het zal opbrengen!”

Tijdens het open huis konden de geïnteresseerde bezoekers ook kennis maken met het nieuwe merk hottub, dat door Coastline verkocht wordt; de Caldera. Warmerdam: “Caldera werkt met infraroodcabines, die in feite een tegenhanger zijn van de sauna. Er wordt hier geen gebruik gemaakt van warmte en stoom, maar van infrarood licht.”

Na afloop gaf Warmerdam door: “Er zijn 37 klanten geweest x 20 euro = 740 euro. Hierbij opgeteld nog 70 euro donatie maakt 810 euro aan Hospice Sassenheim.”