Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 december 2007

Onderzoek Rooversbroekpolder

LISSE – ‘Er moet zo snel mogelijk begonnen worden met een studie naar de mogelijkheden van de Rooversbroekpolder, waar het gaat om de procedures, de inhoud en de financiele haalbaarheid. Zo kunnen we alle betrokkenen, zeker diegenen in de glastuinbout, rechtdoen op eerder gemaakte afspraken.’ Deze boodschap had fractievoorzitter Cees Verburg (D66) aan wethouder Guus Mesman (PvdA), bij de discussie over de vaststelling van het Ruimtelijk Perspectief 2030 Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout en hij kreeg hierbij steun van alle partijen.

Mesman antwoordde: ‘Het is duidelijk dat iedereen die locatie ook in studie wil nemen. Ik moet me buigen over de termijn waarin dit kan plaatsvinden, want de afdeling die dit ter hand gaat nemen is zwaar bezet en er zijn ook andere projecten. Wellicht moeten we expertise inhuren of de raad moet aangeven wat we anders moeten laten liggen. Maar het signaal van de snelheid is duidelijk.’