Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 december 2007

Trottoir bij insteekhaven aan de Grevelingstraat

LISSE – De gemeente legt een trottoir aan ter hoogte van de insteekhaven aan de Grevelingstraat. Daarnaast wordt het deel tot aan het water van deze insteekhaven beplant. Met deze maatregelen wil wethouder Guus Mesman (PvdA) duidelijk maken dat dit gebied gemeentelijk eigendom is en geen particuliere ligplaats, visstek of onderhoudplaats voor een boot.

Wethouder Adri de Roon (D66) vertelt namens zijn collega Mesman: ‘We hebben over deze kwestie nader gesproken met de bewoner van het eerste huis. Zij geven aan dat ze last hebben van mensen die in hun tuin komen. Besloten is dat er een trottoir komt ter hoogte van de ingang Grevelingstraat en ook het deel tot het water wordt beplant. Zo krijgen de mensen minder de neiging naar het water toe te lopen. We hebben tevens besloten om geen hekwerk te plaatsen, ondanks dat dit aanvankelijk wel was toegezegd. Maar het ambtelijk advies gaf aan dat dit onduidelijkheid zou creëren over het openbaar groen en de insteekhaven.’