Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 december 2007

Uitstel realisatie van trainingsfaciliteiten

LISSE – ‘De trainingsfaciliteiten van FC Lisse worden niet voor het volgende voetbalseizoen gerealiseerd.’ Deze mededeling deed wethouder Bas Brekelmans (VVD) tijdens de commissie Ruimte & Infrastructuur op donderdag 6 december, naar aanleiding van een vraag van Benno Kooij (CDA).

Brekelmans: ‘We zijn druk met FC Lisse in de weer, maar dat is niet altijd makkelijk als het gaat om de btw-situatie. Het gaat om een verschil van 200.000 euro en dat heeft ook met sportfondsen te maken We proberen daar samen met FC Lisse en de belastingdienst uit te komen. Wat mij betreft gaat dat gestaag verder, maar er zitten ingewikkeldheden in waar we doorheen moeten. We redden het echter niet om de trainingsfaciliteiten voor het volgend seizoen te realiseren, want alles moet wel zorgvuldig gedaan worden.’