Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 januari 2008

Spinnen voor het goede doel

MareGroep schenkt 1500 euro aan DKF

TEYLINGEN – Zestig werknemers van de MareGroep fietsten en wandelden zich bij Thea Hoogervorst de longen uit het lijf om geld in te zamelen voor de Dirk Kuyt Foundation. De directie had deze actie opgezet als vervanging voor het versturen van de kerstkaarten. Voor iedere deelnemer doneert het bedrijf 25 euro aan de stichting, die kinderen met een uitdaging in beweging wil houden. In totaal mag de Dirk Kuyt Foundation 1.500 euro verwelkomen.

De medewerkers fitnessen verspreid over het gebouw en doen dit met een ongekende inzet. Directeur Hooite Muller ziet het goedkeurend toe: “Ik fitness zelf niet mee omdat ik anders nooit bij alle vier de groepen kan kijken.” Frank Krotteveel is ondertussen druk bezig op de spinningmachine: “Ik wil zo ver mogelijk komen en sneller zijn dan de anderen. Dat doe ik door mijn eigen tempo aan te houden.” Silvia Ruigrok en Martijn van Duijn zijn druk bezig op de loopmachine: “Ik doe het om mijn benen te trainen”, laat Van Duijn weten en ook Ruigrok zet haar beste beentje voor: “Ik ga zo ver mogelijk voor het goede doel.”

Muller is aan het eind van de dag zeer tevreden over het resultaat: “Nu ik dit zo zie, gaan we onderzoeken of we dit fitnessen niet wekelijks kunnen aanbieden. Het is namelijk goed om onze mensen in beweging te krijgen.”