Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 februari 2008

Etos opent deuren

VOORHOUT – Het centrum van Voorhout heeft al weer een nieuwe winkel met een bekende naam. Nadat eerder al onder meer de Hema en Albert Heijn zich in het dorp gevestigd hadden, opende zaterdag 2 februari ook een Etos-vestiging de deuren. De gehele dag was het druk met klanten die met eigen ogen wilden zien welke producten de opvolger van drogisterij Van ’t Wout in de schappen had liggen.

Mandy Wolvers, eerste verkoopster, helpt de ene na de andere klant, maar vindt wat tijd voor een kort interview: “We hebben al zoveel leuke reacties gekregen: dat het hier mooi, groot en licht is en met ruime paden die ook geschikt zijn voor rolstoelen en kinderwagens. Hier voelen de mensen zich welkom en zijn er heel tevreden klanten.”