Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2008

Heereweg 452 brandonveilig

LISSE – De eigenaar van het pand aan de Heereweg 452 dient onmiddellijk noodmaatregelen te treffen om de huidige brandonveilige situatie tegen te gaan. Dit maakte wethouder Guus Mesman (PvdA) bekend op dinsdag 26 februari.

Mesman: ‘De brandweer heeft gezegd dat het onwenselijk is om de huidige situatie te laten bestaan. In het pand zitten buitenlandse werknemers en het gebouw moet voldoen aan de wettelijke brandveiligheidseisen. Voorzieningen moeten worden getroffen voor de lange termijn, zoals het aanleggen van twee vluchtwegen, de installatie van onafhankelijk werkende branddetectoren en het verhogen van de brandwerendheid van de deuren.’