Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 maart 2008

‘Maak kennis met tennis’

VOORHOUT – Het jaarlijkse schooltennis bij Tennispark Oosthout, dat voor de derde keer gehouden werd, is mateloos populair bij de kinderen tussen 6 en 10 jaar oud. Bijna 750 leerlingen van de Regenboog, Achtbaan, Emmaüs en Andreas namen deel aan dit evenement, dat door het leven gaat onder de titel: “Maak kennis met tennis”. Doel van deze sportieve gebeurtenis is om kinderen met tennis in aanraking te laten komen.

“En ook een beetje om Tennispark Oosthout te promoten”, lacht Rob Ubink. Tijdens de schooltennissessies wordt gebruik gemaakt van de vorig jaar aangelegde mini-tennisbanen. Deze banen zijn speciaal voor kinderen gecreerd en motiveert kinderen tot het uiterste. Alle deelnemertjes hebben, onder de bezielende leiding van Rob Tetteroo en Esther Hoek, enorm hun best gedaan en ontvingen daarom ook hun schooltennisdiploma.” De leerlingen zelf speelden verspreid over meerdere avonden en leerden de basiseigenschappen van het tennis, zoals de forehand, backhand en het smashen.