Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 april 2008

Kerkenveiling Paveivo op 9 mei

VOORHOUT – Paveivo, de jaarlijkse kerkenveiling van de Bartholomeusparochie vindt vrijdagavond 9 mei plaats in het ‘Wapen van Voorhout’. Vele honderden artikelen van allerlei pluimage die gratis ter beschikking zijn gesteld door bedrijven, winkeliers en parochianen komen dan onder de hamer en opbrengsten hiervan komen ten gunste van de kerk. Net als in voorgaande jaren wordt ook nu weer een grote opkomst verwacht.

Ieder jaar is er een keur aan verrassende en spannende producten dat de revue passeert: of het nu gaat om dinerbonnen, planten, vleesmenu’s of dranken. Aandachtstrekkers zijn altijd de Mexicaanse verkoop en de reischeque van 250 euro die verloot wordt op de koopjesnummers.

De avond begint op 9 mei om 20:30 uur, maar er is een vrije inloop tot in ieder geval 24:00 uur. Een catalogus kan van tevoren worden aangevraagd: bel hiervoor met de heer M. van de Nouland (06 5349 7342) of de heer Zonneveld (0252 231 000). Catalogi zijn ook gratis verkrijgbaar op verschillende locaties, zoals Bakkerij Ammerlaan, Hoek Boek, Servicecentrum Schoonoord, het “Wapen van Voorhout” of achterin de Bartholomeuskerk zelf.