Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2008

"Kijk eens diep in m'n ogen"

VOORHOUT – Wat doe je als tennisvrouw op een avond dat er weer een kwartfinale van het EK-voetbal op televisie is? Dan ga je lekker met je vriendinnen tennissen op het Lady’s Only Voetbalvrouwen toernooi bij Tennispark Oosthout. Maar de ruim dertig dames wachtte een grote verrassing: ze mochten als onderdeel van de wedstrijd penalty’s schieten.
Niemand minder dan Rob Tetteroo, professioneel keeperstrainer verdedigde het doel tegen de in het oranje gehulde vrouwen. En met zo’n verbale overmacht was dat geen sinecure. “Kun je m’n string zien”, vroeg er een en terwijl Tetteroo opzij keek, schoot Susan de bal in het doel. Een ander toonde haar decolleté en riep uitdagend: “Kijk eens diep in m’n ogen!”, maar de keeper was gewaarschuwd en hield zijn ogen op de bal om de penalty toch te stoppen. Dat leidde tot de opmerking van de andere dames tegen de onfortuinlijke penaltyneemster: “Je bent net Robben, die mist de penalty’s ook altijd!”