Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 juni 2008

Smullen van textielexpositie

WARMOND – Niet minder dan 12 kunstenaars stellen hun werk tentoon tijdens de kunstexpositie die van 19 juni tot en met 16 juli 2008 in Galerie de Pomp plaatsvindt. Een compleet en gevarieerd aanbod van alles wat met textiel te maken heeft of aan textiel gerelateerd passeren in deze expositie de revue: een textielsmulfestijn dus!

Heel speciaal zijn de werken van Marcella Tessari met haar zeefdruk sjaals en doeken en de patchwork theemutsen die gecreëerd zijn door Marnell van Zoelen. Maar daarnaast zijn ook tientallen andere voorwerpen te bewonderen, variërend van dromendoosjes, geweven miniatuurtjes, keramiek, kralenkettingen, schilderijen, sculpturen en in India handgeweven wollen wandkleden. De openingstijden van Galerie de Pomp zijn van woensdag tot en met vrijdag van 15:00 uur tot 17:00 uur, op zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur.