Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 juli 2008

GOA’s verwelkomen toeristen

NOORDWIJK – Politici, ondernemers, transporteurs: allen zijn ze klaar voor de toevloed aan toeristen die verwacht wordt voor het European Sand Sculpture Festival. Vele tienduizenden mensen zullen met hun auto naar Noordwijk trekken om daar te genieten van die prachtige zandkunstwerken. Ondertussen profiteert de plaatselijke horeca flink mee, want als je van ver komt om naar Noordwijk te rijden, gaat een hapje, drankje of ijsje er altijd in.
Gelukkig heeft Noordwijk ook de hardwerkende GOA’s, die er met man en macht voor zorgen dat er geen onverlaat is die waagt om zijn of haar auto ook maar een minuut te lang te laten staan. Afgelopen zaterdag werden deze twee heren gespot op het parkeerterrein bij strandafslag 19. Ze wachtten rustig enkele minuten bij een auto om op het moment dat de parkeertijd voorbij was, direct een bekeuring uit te schrijven. En zo gaat weer een toerist met een eeuwige herdenking aan Noordwijk huiswaarts.