Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 juli 2008

Verkeersbordenoverlast

De Teyl in

VOORHOUT – Steeds maar weer hoor je over het terugdringen van regeltjes en de betutteling van de inwoners. “Kan het niet een onsje minder”, wordt er vaak gedacht als weer een nieuwe bestuurlijke regel, richtlijn, maatregel of wet verzonnen wordt.
Kijk eens op deze foto: hierop staan tien verkeersborden die de weggebruiker vertellen wat ze al dan niet moeten doen. Een eigen onderzoek wees uit dat er op de Oosthoutlaan, tussen de Schoutenlaan en Thea Hoogervorst niet minder dan 51 verkeersborden staan. Op een stukje weg dat enkele honderden meters lang is. Kan het niet een onsje minder?!