Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2008

‘Met een volle maag naar huis’

Dalida

LISSE – Bij Dalida Steakhouse – Shoarma – Grillroom kan altijd lekker gegeten worden voor een goede prijs. De vaste gasten weten het al, maar voor de nieuwe bezoekers is het een aangename verrassing: iedere week zijn er verschillende dagmenu’s en elke dinsdag is het Spareribsdag: voor 9,50 kan genoten worden van Lisse’s lekkerste sparerib.

Eigenaar Micho is een echte gastheer: of de mensen nu op de begane grond in hun comfortabele stoelen zitten, of in het sfeervolle restaurant op de eerste verdieping, hij heeft een vriendelijk praatje voor elke bezoeker. Niemand anders dan Micho kan advies geven over een van de 66 gerechten op de kaart en gasten die speciale eetwensen hebben, worden nooit teleurgesteld.

Micho: ‘De menukaart heeft een grote variatie aan heerlijkheden: mixedschotels, Turkse pizza’s, kipschotels of kindermenu’s, om er maar enkele te noemen. Dit kun je combineren met de reguliere drankjes als bier, wijn of fris, maar er kan ook kennis gemaakt worden met typisch Egyptische drankjes als de mangonectar fruitcocktails of Spaanse en Franse whisky’s.’

Hij vervolgt: ‘Wat veel mensen niet weten is dat we niet alleen bezorgen in heel Lisse, maar ook in Sassenheim, Lisserbroek en zelfs in Geesterwoud, de nieuwbouwbuurt in Nieuw Vennep. Via de website
www.thuisbezorgd.nl kunnen de mensen hun bestelling doorgeven en deze komt dan op hetzelfde moment bij ons op de zaak via de fax binnen.’ De tijd van het eindeloos een telefoonnummer draaien dat in gesprek blijft, behoort hiermee dus definitief tot de verleden tijd.

Micho besluit: ‘Het afgelopen jaar zijn steeds meer mensen uit de hele regio bij ons komen eten, mede door de mond-tot-mond reclame. Geen wonder, want hier kun je terecht voor gerechten die tussen de 2 en 48 euro kosten. Je gaat bij ons altijd met een volle maag naar huis.’
Voor meer informatie: Dalida, Meer en Houtstraat 6, 2161 ZR Lisse. T: 0252 423 484, W: www.dalidagrillroom.nl. Openingstijden: maandag t/m zondag van 15:00 uur tot 01:00 uur. Bezorgtijden: iedere dag van 17:00 uur t/m 22:00 uur.