Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 november 2008

“Dankbaar voor de inzet”

SASSENHEIM – Voor de periode tot en met 2010 hebben de TOV Sassenheim en Adest Musica een nieuw sponsorcontract gesloten. In ruil voor een bepaalde financiële bijdrage zullen de Senioren-, Jeugd- en Stageband regelmatig optredens verzorgen bij promotionele activiteiten in het Sassenheimse winkelcentrum.

Henk Salman, voorzitter van de TOV Sassenheim legt uit: “Adest treedt al jaren voor ons op tijdens onder meer de braderieën, de Nacht van Sassenheim, de intocht van Sinterklaas en het kindercorso. We zijn dankbaar voor hun inzet en continueren de samenwerking met plezier.”
Ook de voorzitter van Adest Musica, John van Dijk, was tevreden: “We zijn blij dat we optredens voor heel Sassenheim kunnen blijven verzorgen.” Als speciale verrassing vereerde de Goedheiligman de ondertekeningsbijeenkomst met zijn aanwezigheid, terwijl de zwarte pietenband met hun vrolijke noten de ceremonie opvrolijkten.