Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2009

Bijl in eiken bomen

LISSE – De bijl wordt gezet in een aantal eiken langs de Stationsweg, zo maakte wethouder Jan Kippers (CDA) bekend tijdens de vergadering van de commissie Ruimte & Infrastructuur van donderdag 15 januari.
Hij informeerde de commissieleden: ‘Op de Stationsweg van Loosterweg Noord tot aan de Verloren Koffer staan aan de rechterzijde een hele rij eiken. In totaal zijn het er 68. Ze staan wat te dicht op elkaar en er zijn goede en slechte exemplaren. We willen 45 stuks handhaven, 4 exemplaren kappen, enkele snoeien en 19 stuks verplaatsen. In totaal gaan 13 bomen naar elders en 6 bomen naar een andere plek op de Loosterweg.’