Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2009

Foreholte bij grootste amateurverenigingen

VOORHOUT – Met een viergangenmenu in combinatie met een wijnproeverij vierde de sponsorclub van Voetbalvereniging Foreholte het feit dat de club tot de grootste amateurverenigingen van Zuid-Holland behoort. Vrijdagavond 23 januari verzamelden de veertig leden en hun partners zich in restaurant Boerhaave.
De sponsor club is pas anderhalf jaar geleden opgericht en Arjan Bredzé kan melden: “Nu al hebben we veertig leden met een lidmaatschap van 750 euro per seizoen: dat is dus 30.000 euro per jaar. Ons doel is om aan het eind van dit voetbalseizoen 50 leden te hebben. De opbrengsten komen ten goede aan de hele vereniging. Zo worden alle voetballende leden in identieke kleding gestoken. Op deze manier willen we de jeugd binden en boeien. Juist als we de jeugd binnen de club kunnen houden, zal de selectie over een aantal jaren met de nieuwe aanwas in een hogere klasse kunnen spelen.”