Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2009

Muzikaal zweten voor Lilliane Fonds

VOORHOUT – Onder de tonen van opzwepende muziek fitnessten vijftig medewerkers van de MareGroep zich vrijdag 23 januari de longen uit het lijf. Deze jaarlijkse actie wordt door het bedrijf opgezet om een goed doel te steunen. Voor iedere deelnemer sponsort de MareGroep het Lilliane Fonds met een bedrag van 25 euro. De totale opbrengst besloeg dus maar liefst 1.250 euro.
In een van de zaaltjes van Sportcentrum Thea Hoogervorst bevonden zich 15 van de medewerkers en ze fietsten zich het apekool. Onder de klanken van opzwepende muziek als “I’d like to move it move it” en “I want to be a hippy and I want to get stoned”, stimuleerde de fitnesstrainer de “spinners” om nog harder te fietsen. De op het stuur liggende handdoeken werden dan ook volop gebruikt door de deelnemers. Stoppen met de oefeningen leek niet in het woordenboek van de fitnesstrainer voor te komen en terwijl enkele van de deelnemers op hun horloge keken om te zien hoe lang het fietsen nog duurde, riep de fitnesstrainer enthousiast naar de werknemers: “Kom op, even meezingen. Ze moeten ons beneden horen!”