Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2009

Catherine Keyl op modeshow

LISSE – Er is absoluut leven na te hebben moeten leven met borstkanker. Om dit te illustreren, organiseert het Adamas Inloophuis een modeshow voor en door vrouwen met borstkanker.

Initiatiefnemer Lily Nieuwenhuizen vertelt: ‘Ook vrouwen die borstkanker hebben (gehad) kunnen van top tot teen vrouwelijk en sexy gekleed gaan. Onze prachtige modellen in de leeftijd van 24 tot 62 jaar zijn daarvan het levende bewijs. Vol lef en trots stappen zij in de spotlights om op de catwalk de nieuwste badmode, lingerie en zomerkleding te tonen.’
De presentatie is in handen van niemand minder dan Catherine Keyl. Toegangskaarten kosten 5 euro en zijn te reserveren bij het Adamas Inloophuis. W: www.adamas-inloophuis.nl. De modeshow vindt plaats in Hotel De Nachtegaal, Heereweg 10 te Lisse op zaterdag 4 april vanaf 14:45 uur. De zaal is open vanaf 14:00 uur. Voor meer informatie: www.adamas-inloophuis.nl.