Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 februari 2009

Einde van een Italiaanse periode

VOORHOUT – Tutti-A-Tavola behoort definitief tot de Voorhoutse geschiedenis. Zaterdag 14 februari haalde eigenaar Bert Pilaszek nog een keer alles uit de kast om zijn vele klanten maximaal van dienst te kunnen zijn. Het regende dan ook loftuitingen, waarvan de meest gehoorde: “Wat jammer dat je weg gaat”. Voortaan zullen liefhebbers van Italiaanse specialiteiten hun vertier buiten het dorp moeten zoeken.
Ook Pilaszek was tevreden met hoe de dag verlopen was: “Het was helemaal top, zo’n 85 mensen zijn er geweest. Iedereen vond het prachtig en we hebben zo met een lach afscheid genomen.” Over de toekomst van het pand: “Toch is het jammer dat een winkel als de onze is verdwenen, want zo’n specialiteitenwinkel komt niet gauw terug. We hebben toch al niet zoveel aparte winkels: eerder verdwenen al een spijkerbroekenwinkel, schoenenwinkel en een lingeriewinkel. Zondagochtend hebben we de hele winkel schoon opgeleverd en het pand staat te huur. Het waren mooie jaren en het afscheid gisteren was ook perfect.”