Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2009

Ode aan Merlijn(tje)

VOORHOUT – Rijendik stond het publiek langs onder meer de Herenstraat om geen glimp te hoeven missen van de prachtige wagens. Absolute toppers waren de dames van De Voorruiters die met de slogan “Wat is er mis met een lijntje?” kwistig met cocaïne naar het publiek gooiden. Het zou overigens ook waspoeder of poedersuiker kunnen zijn.


Heel toepasselijk zaten Prins Frits I en Prinses Renée I hoog in een scheidsrechtersfluitje, hiermee refererend aan het feit dat Prins Frits al jarenlang voetbalscheidsrechter is.

Ook de “kleinere” attracties lieten zich niet onbetuigd, variërend van de met flessen behangen kerels (“We zijn geflest door de crisis”), Edwin van der Sar (met flaporen) die op weg is naar het Europese urenrecord van ongepasseerde doelman of het door een “brandende” hoepel springend tijgertje.