Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2009

Originele optocht

SASSENHEIM – De meest opmerkelijke attractie van de optocht was ongetwijfeld het autowrak, met daarboven de tekst: “Lady Di leeft voort bij de Saksen”. De link met het auto-ongeluk waarbij Prinses Diana in 1997 om het leven kwam, was gauw gelegd. Prins William en Lady Di moesten er in ieder geval hartelijk om lachen en poseerden vrijwillig bij het wrak.


Ook de andere deelnemers aan de carnavalsoptocht hadden zich de afgelopen weken keihard ingezet om een originele wagen op te bouwen. En met succes: het publiek vergaapte zich aan onder meer de Billenprikkers Expresssss, Sensation, Wij zijn betoeterd en Rock the party. De uiterst “sexy” geklede oud-prinsessen waren ook een last voor het oog. Er zijn foto’s gemaakt van het moment dat deze dames in de wagen stapten, maar die zijn niet voor publicatie geschikt.