Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2009

Dansers Moves! in zonnetje gezet

NOORDWIJK – Het Moves! demoteam “No Kidding” heeft zondag 10 mei de eerste plaats bereikt op het Dance Event in Hoofddorp in zowel de categorie HipHop als Showdance. Ook “No Excuse” en “No Mercy” behaalden ereplaatsen. Verschillende winkeliers zetten de danskunstenaresjes dan ook flink in het zonnetje.

Zaterdag 30 mei kregen de jonge dames een VIP-behandeling bij New Image Kappers, waar ze prachtige kapsels kregen en vervolgens in de make-up gingen. Een fotograaf zette de kinderen op de gevoelige plaat en de kleding voor deze sessie werd verzorgd door kinderkledingboetiek Humpy en boetiek Giddy Goat. In de middag werd het team No Kidding per Brouwers Tour-bus naar de bioscoop gebracht, terwijl de oudste meiden van het demoteam No Excuse een lekkere maaltijd kregen bij Snack Restro Het Pleintje in Warmond.
Diana Heemskerk laat weten: “De meiden hebben dit van de ondernemers aangeboden gekregen omdat zij het afgelopen seizoen heel goede resultaten hebben geboekt. We willen de ondernemers hartelijk danken. We hebben besloten om volgend seizoen, in samenwerking met een MBO Dans, een Vooropleiding Dans te starten. Ieder danstalent kan hiervoor audities doen in september.” Voor meer informatie: brenda@moves.nl.