Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2009

Horsman bijt van zich af

LISSE – De opmerking van wethouder Guus Mesman (PvdA) dat de gemeente zo snel mogelijk wil doorzetten met de plannen voor de uitbreiding van het industrieterrein Dever Zuid, heef omwonende Cees Horsman niet onberoerd gelaten.
Horsman laat onder meer weten: ‘Wat is de reden waarom het college van burgemeester en wethouders bang is dat zij 300.000 euro subsidie misloopt van de Provincie? Deze subsidie is bedoeld voor herstructurering en niet voor het weiland Dever Zuid. Ook blijkt uit de nieuwe Regionale bedrijventerreinenstrategie van Holland Rijnland, die in april is uitgebracht, dat er voldoende bedrijventerreinen aanwezig zijn. Er is nu al vier hectare overschot en een leegstand in Lisse van 17 hectare.’