Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2009

Onweer zorgt voor overwerk brandweer

STREEK – Binnen een half uur ontving de brandweer maandagavond 25 mei tien brandmeldingen in Lisse, Hillegom, Voorhout en Noordwijkerhout. De reden hiervoor was het onweer dat die avond tussen 22:10 uur en 22:40 uur boven de Bollenstreek woedde.

In Lisse was er een binnenbrand in een boot aan de Heereweg en een brandmelding aan de Von Bonninghausenstraat 16. Er was een brandmelding bij het Raamwerk aan de Strandpaal 2 in Noordwijkerhout en een buitenbrand aan de Sperwerkroft 1 in diezelfde gemeente.

Voorhout had meerdere branden en brandmeldingen: een binnenbrand aan de Dirck van Delffstraat 15 en een brand(melding) aan de Ravellaan 72 bij de tijdelijke huisvesting Bolero. Hillegom was koploper wat betreft het aantal brandmeldingen: een binnenbrand aan de Leembruggenstraat 58, de Brouwerlaan en een buitenbrand aan de Hoofdstraat.