Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2009

Subsidie Open Monumentendag

LISSE – Het Comité Open Monumentendag ontvangt een incidentele subsidie van 2.440 euro van de gemeente Lisse. Dit bedrag wordt geschonken om de Open Monumentendag in september van dit jaar soepel te helpen verlopen. De aankondiging van de subsidie werd dinsdag 12 mei gedaan door wethouder Adri de Roon (D66).
De Roon: ‘Het thema voor dit jaar is: “Op de kaart zetten” van monumenten. De meer dan zeventig panden die door het college van burgemeester en wethouders als monument zijn aangewezen worden door middel van een speciale Lissese folder op de kaart gezet.’ Later dit jaar beraadt het college zich over een vaste jaarlijkse subsidiering voor de Open Monumentendag.