Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 juli 2009

Luchtkussenfestijn traag van start

VALKENBURG – Een luchtkussenfestijn op het voormalige vliegveld Valkenburg is natuurlijk een erg leuk initiatief. Dit evenement vindt de hele maand juli plaats, dus zou je verwachten dat de organisatie halverwege deze maand, op 15 juli, ook alles voor elkaar hebben.
Dat bleek echter niet zo te zijn, want de eerste tientallen bezoekers konden tussen het eerste uur na de openingstijd om 11:00 uur ’s ochtends slechts kiezen uit een vijftal luchtkussens. De rest was óf drijfnat óf nog in het geheel niet opgeblazen. Een van de organisatoren liet weten dat hen geen blaam viel omdat de medewerkers al vanaf 06:00 uur ’s ochtends bezig waren. Maar is het nou zo moeilijk om te bedenken dat’s nachts de luchtkussens met een zeil bedekt moeten worden? Op deze manier blijft het eventuele regenwater niet urenlang in de luchtkussens staan en hoeven de medewerkers ook pas om 10:00 uur te beginnen. Die luchtkussens zijn namelijk in enkele minuten gebruiksklaar. Overigens verliep de middag voor alle aanwezigen op het luchtkussenfestijn prima.